tag:blogger.com,1999:blog-3508234695476825423.post6273156819600142530..comments2023-07-12T14:41:05.643+03:00Comments on Cook with a smile!: Лимоново маслените бисквитки на Джейми ОливърAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/12096632092839179286noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3508234695476825423.post-80322174375972972282013-05-27T20:56:14.919+03:002013-05-27T20:56:14.919+03:00ivilia, бисквитките са маслени и не стават много т...ivilia, бисквитките са маслени и не стават много твърди (освен ако не са препечени, разбира се. Изваждат се от фурната докато са още мекички. Заради съдържанието на масло в тестото те се "втвърдяват" като изстинат.<br />Винаги можеш да ги сложиш в кутия с капак, или дори йенска тенджера с капак. Овлажняването би се получило при наличие на влага. <br />Но у нас свършват доста бързо и не ми се е налагало да ги съхранявам повече от ден и половина :)<br />Но мисля, че спокойно ще издържат 2-3 дни и пак ще са хрупкави. <br /> Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12096632092839179286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3508234695476825423.post-23596356421601319862013-05-27T14:45:25.702+03:002013-05-27T14:45:25.702+03:00как се съхраняват тези бисквитки, за да не станат ...как се съхраняват тези бисквитки, за да не станат много твърди или пък прекалено меки, а да се запазят приятно хрупкави ? :) Благодаряiviliahttps://www.blogger.com/profile/01348587823465699180noreply@blogger.com