понеделник, 4 март 2013 г.

Лимоново маслените бисквитки на Джейми Оливър




Рецептата е преместена тук.


2 коментара:

ivilia каза...

как се съхраняват тези бисквитки, за да не станат много твърди или пък прекалено меки, а да се запазят приятно хрупкави ? :) Благодаря

Unknown каза...

ivilia, бисквитките са маслени и не стават много твърди (освен ако не са препечени, разбира се. Изваждат се от фурната докато са още мекички. Заради съдържанието на масло в тестото те се "втвърдяват" като изстинат.
Винаги можеш да ги сложиш в кутия с капак, или дори йенска тенджера с капак. Овлажняването би се получило при наличие на влага.
Но у нас свършват доста бързо и не ми се е налагало да ги съхранявам повече от ден и половина :)
Но мисля, че спокойно ще издържат 2-3 дни и пак ще са хрупкави.